http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

måndag 10 mars 2014

BANFIXARKVÄLL

torsdag kl 16:00-17:30 så kör vi banfixarkväll på banan.

Det som vi gemensamt tar itu med är den softaste delen av banan som jag kallar "Lake Forest Track".
 Här ska stigen jämnas och grusas och för att inte komma upp på promenadstråket där många går med hundar, mm... så är det tänkt att vi bygger banan längst med det stora diket i vid dikeskanten.
Det ska byggas 3 broar. Vi har fått spons på en del trall material. Men behöver lite grövre stockar eller spångar som bron ska byggas på. Ska ta reda på exakta bro längden. Se bilden/tekningen på hur det ska se ut när det är klart.
Mellan bro nr 2-3 ska det byggas a,b,c linje. En lätt lite längre linje och en mellansvår linje som en rock garden och den svåra linjen blir "stocken" (så vi tar bort stocken i skogen).
Ev ska en 4e bro byggas in till själva kvisthamra stugan men den väntar vi med lite.

Hoppas det dyker upp lite gräv och snickeri hjälp :.) nnars kör jag väl själv :.) Om någon kommer så är skottkärra, spade och gruskratta hårdvaluta. Ta gärna med om ni kan.

Kommer nog försöka köra torsdag kl 16-17:30 som banfixarkväll nu på våren ett tag. Det är som mest lättjobbat i skog och mark på vårkanten och det får man ta till vara.

Egen ritad skiss av hur "lake Forest Track" kan se ut när den är klar. Man får använda fantasin lite här ;.)

I söndags körde ckn ett premiär race för 2014 på delar av den nya banan. I själva slalombacken kördes det alpint för fullt och i skogen var det torrt och fint xco underlag som gällde.
Vi var 8 st startande och klart snabbast var Micke Flockhart från Team Corratec Sweden. Sedan var det jämnare och GT tog andra platsen före mr Johan Norin. Fler bilder HÄR från Robban som fottade lite.

GT tar sig över stocken.
I
Johan nedför "World Cup Descent" 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar