http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

söndag 30 mars 2014

FÖRSTA HOPPET BYGGT

Hoppet ifrån det hållet man kommer.
 Idag byggdes det första hoppet på XCO banan. Ett ganska snällt hopp men det är ca 50 cm högt och finns en puckel efteråt som man borde klippa den om man ska få flyt där, då får man vara i luften ca en cykellängd. Men går att rulla över hoppet oxå, gjorde en snäll brant på baksidan.


Hoppet bakifrån. Den lilla puckeln syns bredvid Simons mössa :.)

En till teckning om fortsättningen på "Lake Forest Track" Anslutningen till själva slalombacken. Kommer vara en mindre rockgarden bakom garaget,
Längre upp i teckningen  har jag ritat in stocktrappan som ska byggas så fort snön smält bort där. Det partiet blir grymt.

Veckans karta över XCO banan. Mer och mer blir klart. Det som är rödritat är den klara dragningen. Det som är grönt är inte klart om hur det ska gå. Men på ett ungefär ser det ut på detta viset just nu.
Hoppas att jag kan pila banan till påsk och att alla broar är på plats, det är iallafall målet. Ev blir det arbetstorsdag nu på torsdag oxå men jag måste reka lite på den biten jag tänkt. Men man kan alltid ta sig till banan och förbättra här och där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar