http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

onsdag 26 mars 2014

RÄFSNÄS SÅG & SPORTSCOVER

BIKETRACK - Arbetskväll på torsdag 27/3 kl 16:00-17:30. Samling nedanför "World Cup Decsent"och målet för kvällen är att fixa den utförslöpan. Spade och skottkärra eller hink är bra att ha med sig. Välkomna :.))

Lite info om jobbkvällen så har jag varit och förberett lite med att sågat upp lite vindfällestockar att ha som första utfyllnad i skrå partiet. Sedan som lager 2 gäller det att hitta sten ( kattskalle storlek) att fylla ut med. Sedan som ytlager jord och grus, det vi får tag i på plats. Hoppas på en gäng så går det fort att fixa den utförslöpan.

Jag var även där och trimmade lite på "Twin Track" delen idag samt så fälldes det livsfarliga helruttna trädet på infarten från asfalten (vinterbanan). Så nu blåser trädet inte över någon stackare som cyklar eller råkar gå förbi.

Som lite mer info så har ju Räfsnäs såg AB sponsat oss med byggmaterial till broarna. Några broar är redan på plats och några är under tillverkning och snart på plats. Räfsnäs såg sponsar oxå med materialet till pilarna. Så stort tack till Räfsnäs såg AB.


Ännu en till sponsor för bikeparken är sportscover.se som sponsar med oss med ett stort lass 016 grus som framförallt ska förgylla "Lake Forest Track" delen där det är lite stötigt och lerigt. Skönt om den delen blir riktigt snabb då det kommer gå långsammare uppe i skogen. Men även vissa stigar i skogen ska slätas till lite så det blir fart på banan. Så oxå ett stort tack till sportscover.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar