http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

torsdag 13 mars 2014

TVÅ BROAR PÅ PLATS

En av broarna över det slingrande diket. 4 meter lång och 65 cm bred.
Efter 2 kvälls arbetsdagar på banan så har vi fått på plats 2 st broar som skänkts av Räfsnäs såg. Samt så har vi rensat och fyllt i grus på en 200 meters sträcka på banan vid broarna. Vi får tacka alla hjälpande så händer så mycket, idag torsdag var vi ju 7 vuxna och 3 lite mindre vuxna som grävde, krattade och fixade.
Vi siktar på att ha en till arbetsdag nästa Torsdag kl 16:00 igen. Men många timmar finns att förbättra banan tills dess så vill man köra lite på egen hand så går det fin, fint!!! Hela "Lake Forest Track" ska ju grusas. Och på "World Cup Descent" ska det fyllas i jord eller grus i skrån på väg nedåt. Dit kan man gå och jobba när man känner för det :.)

Nu på lördag kl 10:00 så kör ck norrtälje ett litet xc TT (TT=TräningsTävling) på slingan vi körde sist men vi lägger till bro partiet samt en liten till del vid "Twin Track" Vädret ser lite sämre ut på lördag med lite regn och ev lite snö. Men är det inget extrem dåligt väder så kör vi. Kolla på www.ckn.nu gästbok om det ev skulle vara inställt. Då meddelas det på lördag morgon senast 9:00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar