http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

måndag 14 april 2014

ARBETSKVÄLL PÅ PÅSKTORSDAG

Torsdag 17 april kl 16:00 så tänkte vi börja bygga stocktrappan som kommer ligga i mitten av gamla liftspårs stigningen. 
Samlingen blir uppe vid stocktrappan, så bara att ansluta när du kommer. Denna kväll jobbar vi så långt som vi orkar. Ta gärna med spade och någon skottkärra om du har.

Vi bygger stocktrappan på den lilla slänten där det är lite träd och en berghäll. Har ritat in hur banan är tänkt att gå där. Finns en vision att bygga ett trä-dropp bredvid stocktrappan som alternativ väg men den bygger vi vid ett senare tillfälle. 
Jag kommer på onsdag att förbereda lite med att kapa upp lite stockar/vindfällen i närheten som vi får släpa till stocktrappan på torsdag. Har du spade och skottkärra får du gärna ta med det annars finns lite verktyg på plats.

Ritad bild om hur det är tänkt att det ska se ut.
 Tre varianter av stocktrappa nedan så vi på ett ungefär vet vad vi ska bygga :.) Men finns oändliga variationer på hur den ska se ut, alla stocktrappor är unika :.))

1 kommentar:

  1. Ett tipps är ju om man vill ha en stocktrappa att göra den med korta steg och brant så att man kan köra på bara stockarna. Om den blir som bilden längre ner så blir det med oflyt och trist.

    Om man bygger en falckare med längre steg skulle jag stoppa in en hög med stora stenar i den.

    Ska ni inte bygga stenhopp med:-)

    /Ville

    SvaraRadera