http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

torsdag 15 maj 2014

BRA JOBBAT IDAG

Idag var det arbetsdag igen men åter igen var vi få som gjorde så gott vi kunde. Vi sikta på att göra klart den nyaste delen som lätt blir lerig och vi hann preppa det som var kvar på den delen.
Det var inte den roligaste grusningen då det är lite svårtillgängligt och grushögen finns på toppen. Så kämpiga skottkärre lass grus var det idag. Men det funka!!! Så nu är den delen avbockad och klar. Nu får vi bara se hur den håller, blir säkert backjobb på den delen.

Jag själv är ju på banan titt som tätt och jag var även idag och arbeta en timme innan jobbet på Intersport och har då börjat med lite finlir. Har fyllt på med lite grus där det behövdes förstärkas lite och börjat göra doseringar i några kurvor till att börja med. Snart dax för trimma några delar oxå.

Men nu är det bara inte så mycket grusning kvar för att komma 1 varv med grusning. Men det som är kvar är lite längre in i skogen så nu väntar vi på att en ranger ska lånas så vi kan göra lite högar i skogen som vi kan skottkärra ut. Återkommer om ny arbetsdag :.)


Nyaste delen preppades idag.

Där det rinner som mest och är surt la vi skivor i botten och sedan grus över, för att få lite bärkraft.

Vacker bild på en del av mittendelen där man tydigt ser banan.

Panorama bild på början av första stigningen på banan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar