http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

fredag 9 maj 2014

INTENSIV VECKA GRUSNING FÖLJER NU

Blev riktigt bra med deltagare trots det blöta vädret och därmed blött i backen på upplandscupen i mtb xco som kördes igår kväll. 
Men banan runt toppen på backen höll inte alls för ett dygn regnande. Det blev kloss lerigt rent ut sagt!!! Så vi fick spärra av toppen delen och bara köra in i skogsdelarna direkt efter liftspåret. Där funka det fint att köra och det blev ett bra race ändå.

CK Norrtälje har tagit på sig att köra ytterligare en deltävling i Upplandscupen den 19 juni så då hoppas vi på lite torrare väder och att vi kan köra full längd på banan och vi vara mer förberedda på vatten och lera.

Först och främst ska det GRUSA:s. Vi har grus så det räcker och blir över men det ska forslas ut på banan. Så all handkraft hjälp som finns att få önskas. Ta med Skottkärra och spade om du vill komma och hjälpa till. 
KOM GÄRNA OCH HJÄLP TILL PÅ NÅGON AV DE TIDERNA SOM FÖLJER :.)
NU KÖR VI EN INTENSIV 
ARBETS VECKA MED GRUSNING

Lördag 10/5 kl 13:00-15:00. Grusning av toppen med skottkärra!!!

Tisdag 13/5 kl 16:00-18:00 kommer Tom Lindberg med en fyrhjulsmotorcykel med tippsläp och då är det lasta grus på släpet så kör Tom ut högar till mitten delarna av banan.

Torsdag 15/5 kl 16:00-18:00. Fortsatt grusning på toppen och på mitten delar så långt vi hinner!!!

-------
*Det som oxå är på gång är att orienteringsklubben OK Roslagen ska revidera kartan över området och de ska rita in våran XCO-bana på en karta så vi får en översiktskarta på banan, så alla kan se hur den exakt går. Det kommer upp en info tavla med kartan på Friluftfrämjandes hus när den är klar.

*Ett vattenutkast för bla annat tvätta cyklar har kommit på plats och till nästa race ska cykeltvätt vara fixat.

Upplandscupen Kvisthamra. Ville Olsson Täby MTB var snabbast denna kväll.
Läs vad VILLE OLSSON tyckte om XCO banan  HÄR.
Upplandscupen Kvisthamra. Ville i ledningen före Nils och Gunnar.
Upplandscupen Kvisthamra.  Pang!!! Starten har gått!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar