http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

onsdag 14 maj 2014

MYCKET JOBB GJORT MEN MYCKET KVAR

Det har varit en hel del jobbande på XCO banan den senaste veckan. I lör och sön var vi totalt 6 personer som arbeta med grusning på lite olika tider och nästan hela banan runt toppen av backen är grusad. Lite löst och tungkört i början men det kommer bli hårt på de flesta ställena så småningom när det sätter sig. Däremot är det några surhål på den sträckan och de ska vi jobba med för att få det torrare allteftersom.

Igår var det arbetstisdag och vi fick hjälp av Ok Roslagen med 4-hjul motorcykel att köra ut grus på banan. Tyvärr var vi lite få som arbeta då och ett pysutsläpp av luft i däck försenade projectet, så det blev lite mindre grus utkört än tänkt.... men det kommer fler gånger. Inom någon helg lånar vi en ranger och kör ut fler högar grus till mittendelarna.

Men ca 70% av banan är nog grusad nu och när vi nått 100% så börjar vi med finliret att bygga några doseringar på väl valda ställen samt bygga ut rockgarden lite mer, bredda någon stig och fylla på mer grus där det behövs och visst kommer det något mer hopp att byggas. Även b-linjer vid rockgarden de de blir lite svårare. 
Så mycket jobb är gjort men mycket återstår :.)

Imorrn Torsdag kör vi en arbetskväll igen kl 16:00-18:00. Målet är först och främst att grusa den lilla del av toppen som är kvar. Så samling vid toppen med skottkärra och spade alla som har lust att komma :.))


Inte kvisthamra banan: Men så här är det tänkt att Lake Forest Track ska se ut:.)

Inte kvisthamra banan men dock en världscup bana!! Visst liknar den början på första stigningen på kvisthamra banan :.)) Det är iallfall målet då vi designa banan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar