http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

söndag 22 juni 2014

BACKTRÄNING & REJS

Det var 22 st startande på Upplandscupen som gick i slalombacken, kvällen innan midsommarafton. Det var ett helt ok startfält för en kvällstävling. Det var ju lite kris ett tag med allt regnande under dagen men med krattans hjälp var banan i kanon skick när tävlingen kördes. Får tacka alla krattare, deltagare, fotografer och ett speciellt tack till tidtagaren för kvällen :.)) Jätteskoj att alla kom och var närvarande på ett eller annat sätt :.))

Snart börjar semestrarna och jag hoppas många hittar till banan och tränar på den under sommaren. Jag och med flera kommer förbättra banan under sommaren lite här och där.
Under helgen som varit har vi trimmat hela banan så att man ska kunna se ordentligt när man tränar på banan.
 Välkomna att träna & rejsa!!!

TRÄNINGAR I BACKEN

Tisdag 24 juni kl 19:00 kör vi back träning. Vi kör så många gånger vi orkar upp till toppen av backen. Finns 2 linjer upp. A-linjen Gamla liftspåret rakt upp. B-linjen XCO banans stigning med skarvning (h-sväng) innan hålet i staketet och vidare upp till toppen.

Lördag 28 juni kl 10:00 kör vi ett XCO TT. Samling 10:00 för mastervarv sedan kör vi rejs i 60 min.

Tisdag 1 juli kl 19:00 kör vi back träning. Vi kör så många gånger vi orkar upp till toppen av backen. Finns 2 linjer upp: A-linjen Gamla liftspåret rakt upp. B-linjen XCO banans stigning med skarvning (h-sväng) innan hålet i staketet och vidare upp till toppen.

Foto: Patrik Lindqvist Karlsson. Starten har gått på Upplandscupen rejset.
Foto: Anna N. Slutet på långa stigningen då man klättrat nästan 40 höjdmeter.

Foto: Anna N.  Första Rockgarden är nu lite förlängd och lite svårare men nu finns även en B-linje.

Foto: Anna N.  Dirt sectionen ska föfbättras under sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar