http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

torsdag 7 augusti 2014

FIX EFTER REGN

Sidorna nedåt från toppen på slalombacken är känsliga för mycket vatten och idag var det åska och ösregn på morgonen. Det förstörde vissa delar av banan rejält. Men mr Stefan som förövrigt trimmade hela bana igår gjorde även idag en insats och tog sig ann baksidan där lera runnit ned på banan och med hjälp av spade och kratta så ska det inom någon dag vara åkbart där igen.

John och Chippen gjorde oxå en fin insats igår då de lånade en ranger av Lättviktsmotor och fyllde på med grus i stocktrappan samt flyttade upp lite grus till mitten av backen där man lättare når gruset med skottkärra. Behövs lagas lite här och där.

Själv håller jag på med NYA första stigningen som ska användas när det är tävling på banan för då måste det in mer kupering i banan. Så den stigningen som är första stigningen på orginal banan och den offentliga banan är stigning nr 2 på tävlingsbanan.
Lördagen den 16e augusti kl 10:00 kör vi ett XCO TT på tävlingsbanan.

En karta på CKN:s tävlings bana. Det är istort sett samma bana som orginalbanan men det är lite tillspetsat med lite mer kupering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar