http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

torsdag 19 mars 2015

LÄGET FÖR MTB XC BANORNA

Våren har kommit ordentligt och skogarna är i stort snöfria. Mtb xc-slingorna i Norrtälje börjar torka upp och vi har börjat fixa dem inför cykelsäsongen.
Först ut av banorna att bli klar att köras på blev campus banan som ligger på campus roslagen. Starten för den banan är mellan offensiven och gymnastikhallen på campus och banan mäter 2,6 km. Vi har röjt banan och pilat upp banan med nya orange/svarta mtb pilar samt de gamla orange markeringarna. Banan är just nu i riktigt fint skick dock lite lerig på några ställen. Men en perfekt bana att börja mtb xc säsongen på och den 11 april kör vi keps cup på campus banan. Mer info om kepsen kommer närmare tävlingen.
Kvisthamra banan har vi ej börjat fixa till än men till mitten av april hoppas jag banan ska vara fullt pilad och körbar. Det hänger lite på hur länge konstsnön ligger kvar i själva slalombacken. För i skogen brevid går det bra att köra redan nu. Det kommer nog ta minst någon månad till innan banan sedan torkar upp men lite lera och vatten kan ju vara skoj att köra i....:-) ...har jag hört;-)
...ses i skogen GT...
Pilarna man följer för att ta sig runt campus  MTB XC bana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar