http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

fredag 8 maj 2015

MTB XCO OCH DH NYHETER

Några nyheter på kvisthamra xco banan. I första stigningen på xco banan så har vi förlängt en serpentin mitt i backen för att få stigningen lite, lite mildare.
En ny tävlingsdel från toppen av worldcup desent är oxå gjord där en ny nedförslöpa och en ny stigning har skapats. Den delen kommer ej att pilas då den mest är till för de som tävlar men man hittar nog runt den delen om man vill köra. Slingant är bara ca 250 meter.
Imorse började jag/vi ett project vid toppen av backen där en ny del ska göras. Det är toppdelen av den lätta downhill slingan samt så kan den användas (då ingen kör downhill) åt andra hållet uppför för att få den längre men mildare backe uppför då man kör backträning. Den delen går på skrå i branten och måste handgrävas. Men underlaget är relativt mjukt nu på våren så jag/vi kommer försöka gräva den så fort som möjligt. När den är klar så tänkte jag pila upp den lätta downhill banan.
Ikväll är det barn/ungdoms träning kl 17:00:-) ses då:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar