http://4.bp.blogspot.com/-ZazJXWqD238/Wwj4z3nSstI/AAAAAAAABm8/55Bx0-3Tom4OjTN8Fs9i1HfI44mtGF0EQCK4BGAYYCw/s930/2018HEMSIDA%2Bkopiera.jpg

tisdag 2 juni 2015

XCO KARTAN PÅ PLATS

Kartan över XCO banan är på plats:-) Så nu hoppas jag alla ska hitta runt banan. Ser jättebra ut med anslagstsvlan och kartan.

Det har varit lite hårdkörning med att bygga bana just nu på våren. Lättast att forma banan på våren och allt regnande har gjort backen ännu lättare att formas, så något bra har regnet gjort.

Idag grusades twintracken där ungdoms och stora banan går så nu är den klar.

Sedan så gjordes stigen/banan helt klar efter nya plank kurvan. Istället för att gå ned över gräset där det oftast är blött. Så går man upp lite i backen och sedan ned på liftspåret. Tanken är att både ungdom och stora banan ska gå så. Redan pilat där oxå.

Tanken med den är trippel!! Tar man till vänstervid liftspåret istället för höger, dit pilningen och grundbanan går så vips är man på den förra serpan uppför. Där är det tänkt att i framtiden ha en serpa stigning ända upp. Men då det är mycket jobb så får man ta en serpa och raka per år. Om ingen annan har lust att gräva och grusa lite:-) Det blir grymt fint och häftigt när det är klart.
Man kan oxå ta av mitt på DH slingan och få en flowig nedfart, se bara till att inte krocka med någon som är på väg uppför:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar